bedrijven

inspireren, activeren en motiveren

tech talks

We willen onze studenten graag kennis laten maken met het bedrijfsleven en de prachtige uitdagingen die daar opgelost worden. Dit willen we doen door middel van tech talks: een sessie van 30 - 45 minuten waarin de studenten mee op reis worden genomen binnen een onderwerp.

Faq

Studenten inspireren, activeren en motiveren, dat is het doel van de Tech Talks.

Ja zeker, graag zelfs! Dan krijgen de studenten alvast een positieve connectie met je organisatie. Het is echter niet de bedoeling dat de tech talk wordt gebruikt om het bedrijf actief te promoten / een product te verkopen. Als de sessie tof genoeg is, onthouden de studenten je vanzelf!

De tech talk begint om 10:00 zodat het binnen de reguliere schooltijd van de studenten valt. Daarnaast hebben de studenten op deze tijd het optimale concentratie niveau om kennis tot zich te nemen.

Een tech talk duurt tussen de 30 en 45 minuten. Korter is prima, langer niet. Dit heeft te maken met de concentratieboog van de studenten. Wij adviseren om maximaal 30 minuten te presenteren en 15 minuten te reserveren voor vragen / nabespreken.

Het niveau van de studenten is erg gevarieerd. Er zijn namelijk eerste, tweede en derde jaars studenten. De studenten hebben allemaal een basis kennis van programmeren. Desondanks is het beter om bij je tech talk de basis van een onderwerp ook te behandelen.

coach worden bij bit academy?

OPLEIDING PROGRAMMEREN

DOEN WAT JE √ąCHT LEUK VINDT?